Самолет, превозващ 303 индийски пътници по време на полет от Обединените арабски

...
Самолет, превозващ 303 индийски пътници по време на полет от Обединените арабски
Коментари Харесай

Франция приземи самолет с 300 индийци заради предполагаем трафик на хора

Самолет, превозващ 303 индийски пасажери по време на полет от Обединените арабски емирства до Никарагуа, е спрян във Франция заради подозрения за трафик на хора, оповестиха френското държавно управление и прокуратурата в Париж, които започнаха следствие, съобщи Агенция Франс Прес.

Приземяването е разследване от " неизвестен сигнал ", че самолетът е " превозвал индийски пасажери, които евентуално са жертви на трафик на хора ", оповестиха от парижката прокуратура. 
 
Според източник, непосредствен до случая, който твърди, че самолетът е спрял във Франция, с цел да зареди с гориво, индийските пасажери са желали да пътуват до Централна Америка, с цел да се опитат да влязат незаконно в Съединените щати или Канада.

В момента се организира следствие, " с цел да се ревизира дали има доказателства, които да потвърдят съмнението за трафик на хора като част от проведена незаконна група - закононарушение, за което се планува 20-годишна присъда и санкция от 3 млн. евро ", прибавиха от прокуратурата. 

Прокуратурата организира " чувания и инспекции на изискванията и задачата на транспорта на пасажерите ". Префектурата на Марна заяви, че този полет, принадлежащ на румънската компания Legend Airlines, " е останал обездвижен на пистата на летище Ватри след кацането му на 21 декември " и намесата на жандармерийската бригада за въздушен превоз на борда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР